Teşkilat 92. bölüm de neler olacak? Ömer intikam yenini ediyor…

Cihangir'in ölümüyle sarsılan Ömer, ona yapılanları unutmadı ve intikam ateşiyle yanıp tutuşuyor. Teşkilat'ın yeni bölümünde, hem Cihanği'ın bulunması hem de Ömer'in intikam yolculuğu izleyenleri heyecanlandıracak. #Teşkilat #Ömer #Cihangir

teskilat omer int
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Teşkilat 92. bölüm heyecanlı olaylara sahne olacak. Yeni bölümünde, Cihangir’in ölümüyle sarsılan Ömer, kendisine kurulacak tuzaklara rağmen Anton’a meydan okuma kararı alıyor. Cihangir’i şehit eden herkesten intikam alacağına yemin eden Ömer, kararlılığını ortaya koyuyor.

teşkilat 92. bölüm

Cihangir’in kaçırılmasıyla perişan olan Neslihan ve ekibi, geride bırakılan ipuçlarını takip ederek Cihangir’i bulabileceklerine inanıyorlar. Bu ipuçları, onları hem Cihangir’e hem de Ömer’e götürecektir.

Ömer ve ekibi, Cihangir’i bulmak için ellerinden geleni yaparken, Anton’dan gelen bir mesaj herkesi sarsıyor. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Ömer’in içindeki intikam ateşi sönmezken, bu ateş karşısındaki herkesi de yakacak.

Teşkilat 92. Bölüm 2. Fragmanı

Dizinin 92. bölüm fragmanını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Teşkilat 92. Bölüm 2. Fragmanı

Teşkilat 92. bölüm de neler olacak? Ömer intikam yenini ediyor…
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!