Tom Hiddleston, Loki Karakterine Veda Etti.

tom hiddleston loki
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Marvel evrenindeki kötü adam Loki’nin başrolünü üstlendiği dizi olan Loki, büyük bir hayran kitlesi oluşturmayı başardı. Ancak hayranların sevineceği bir haber değil, çünkü Loki’yi canlandıran Tom Hiddleston diziden ayrıldığını açıkladı.

Loki dizisi 2. sezonunun final bölümüyle sona erdi ve bu aynı zamanda Tom Hiddleston’ın 14 yıllık Loki serüveninin sonu oldu. Tom Hiddleston, Loki karakterinden ve bu maceradan vedasını şu şekilde açıkladı:

Loki dizisi, Marvel Sinematik Evreni içinde olumlu izler bırakan ve hayran kitlesini daha da büyüten bir yapım oldu. Disney Plus’ta yayınlanan dizi, aslında uzun soluklu bir proje olacak gibi görünüyordu. Ancak şirketin planları değiştirilmiş gibi duruyor.

Kevin Wright, Loki dizisinin baş yapımcısı, geçtiğimiz ay yaptığı bir röportajda Loki hikayesinin daha anlatılacak çok şeyi olduğunu belirtmişti. Bu da Tom Hiddleston geri dönmediği takdirde, Loki karakterinin başka bir oyuncu tarafından canlandırılabileceği ihtimalini güçlendiriyor

Loki dizisinin hayranları, Tom Hiddleston’ın ayrılığı hakkında ne düşünüyor? Siz de düşüncelerinizi yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz.

Tom Hiddleston, Loki Karakterine Veda Etti.
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!