Ünlü Oyuncu İzmir Foça Belediye Başkanı Olabilmek için Aday Adaylığını İlan Etti

oyuncu filiz tacbas
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Mahallenin Muhtarları” ve “Arka Sokaklar” gibi popüler dizilerde izleyicilerin karşısına çıkan ve başarılı oyunculuğuyla tanınan Filiz Taçbaş, gözünü siyasete dikti. Daha öncesinde milletvekili adaylığı için başvuruda bulunan ve bu girişimi sonuçsuz kalan ünlü oyuncu, bu defa İzmir’in Foça ilçesinin Belediye Başkanı olarak seçilmek üzere Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) aday adayı oldu.

Filiz Taçbaş, son başvurusunun hemen ardından sosyal medya hesabındaki biyografisinde ‘CHP Foça Başkan A. Adayı’ ifadesini ekleyerek bu hamlesini kamuoyuna duyurdu. 1964 doğumlu olan ve İstanbul’da hayata merhaba diyen Filiz Taçbaş, sinema ve televizyon dünyasında başarılı bir oyunculuk kariyerinin yanı sıra milli tenisçi kimliğiyle de biliniyor.

10 yaşında ilk kez Bilge Olgaç ile birlikte kamera karşısına geçen Taçbaş, uzun bir aranın ardından sinema ve dizi çalışmalarını sürdürmüştür. Taçbaş, geniş kitleler tarafından tanınmasını 1992’de rol aldığı ‘Mahallenin Muhtarları’ dizisi sayesinde gerçekleştirmiştir.

Ünlü Oyuncu İzmir Foça Belediye Başkanı Olabilmek için Aday Adaylığını İlan Etti
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!