Ünlü oyuncu Murat Ünalmış baba oluyor! Müjdeli haberi kendi duyurdu

Ünlü aktör Murat Ünalmış, baba olmanın heyecanını yaşayacak! Eşi ve yakında doğacak oğlu için duygusal bir paylaşımda bulunan Ünalmış, mutluluğunu takipçileriyle paylaştı. #MuratÜnalmış #Babalık #MutluHaber

unlu oyuncu murat un
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü aktör Murat Ünalmış, en son Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Demir Yaman karakteriyle büyük beğeni kazanmıştı. Daha sonra ekranlarda Melis Sezen ile başrolü paylaştığı Gülcemal dizisinde yer aldı.

unlu oyuncu murat ünalmış

Bilindiği üzere Murat Ünalmış, geçen eylül ayında sessiz sedasız evlilik yolunu tercih etti. Üç yıldır birlikte olduğu Albena İlieva (Nutiye Akar) ile evlenen Ünalmış, geçtiğimiz günlerde bir bebek bekledikleri haberini sosyal medyadan paylaştı.

Ünalmış, eşinin doğum gününü sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafla kutladı ve “İyi ki doğmuşsun canım aşkım, hayatımın anlamı, oğlumun annesi… Seni çok seviyorum…” mesajını yazdı. Bu paylaşımına eklenen kare ile yakında baba olacağını da duyurmuş oldu.

Ünlü oyuncu Murat Ünalmış baba oluyor! Müjdeli haberi kendi duyurdu
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!