Yabancı Damat dizisinin Memik dedesi Arif Erkin Güzelbeyoğlu son paylaşımıyla yürekleri…

httpswww.ensonhab 696
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yabancı Damat” dizisinde Memik karakterini başarıyla canlandıran deneyimli oyuncu Arif Erkin Güzelbeyoğlu, “belki beni tanımazsınız” diyerekleri yürekleri sızlattı.

Kanal D’nin 2000’li yıllarda büyük ses getiren dizisi Yabancı Damat’ın karakterleri halen izleyici hafızalarında canlılığını koruyor. Yabancı Damat dizisinde unutulmaz karakterlerden biri olan Memik Dede rolünü canlandıran Arif Erkin Güzelbeyoğlu, son paylaşımıyla sosyal medya gündemine oturdu.

Oyuncu kadrosunda Nehir Erdoğan, Sumru Yavrucuk, Erdal Özyağcılar, Engin Akyürek, Binnur Kaya, Özgür Çevik ve Zeki Alasya gibi tanınmış isimler yer alan dizi, Türkiye ve Yunanistan’dan iki gencin romantik öyküsünü perdeye başarıyla taşıdı.

Memik Dede Image

Kenara çekildiğini düşündüren ve “Bana Arif Erkin derler. Belki adımı hatırlamazsınız, Yabancı Damat’daki ‘Memik Dede’ olan kişi benim” sözleriyle kendisini anımsatan Güzelbeyoğlu, izleyicilerin kalbinde derin bir etki yarattı. Pek çok dizi ve filmde yer alarak kaliteli oyunculuğunu bir kez daha kanıtlayan deneyimli oyuncu, izleyicilerin kalbindeki yerini korudu.

Güzelbeyoğlu’nun bu paylaşımına “Biz seni hep hatırlayacağız”, “Varlığınla gurur duyuyoruz” ve “En sevdiğimiz dede” gibi samimi yorumlarla karşılık verildi. İşte Yabancı Damat’ın Memik Dede’si Arif Erkin Güzelbeyoğlu‘nun son hali…

Memik Dede Image
Yabancı Damat dizisinin Memik dedesi Arif Erkin Güzelbeyoğlu son paylaşımıyla yürekleri…
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!