Yapımcı Ramiz Özbay Elvis Presley’in evinde çekim yapan ilk kişi oldu

httpswww.snobmaga 32
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü yapımcı Ramiz Özbay, Hollywood’un ünlü isimlerinin hayatlarına ve eserlerine ışık tutan “Hollywood Efsaneleri” serisine bir yenisini ekledi. Daha önce “Terminatör” ve “Kara Şimşek” temalı projeleri hayata geçiren Özbay, bu sefer de müzik dünyasının tartışmasız en büyük isimlerinden Elvis Presley’in hayatına eşsiz bir bakış sunuyor. Bu projede geçmiş çalışmalarında olduğu gibi, filmlerde gerçek karakterleri canlandıran oyuncularla çalıştı ve bu konuda yaptığı işin eşsiz olduğunu belirtti.

Özbay, “Hollywood Efsaneleri” serisinin üçüncü bölümünde, Elvis Presley’in efsanevi şarkısına klip çekti ve projede Elvis Presley’in dul eşi Priscilla Ann Presley’le birlikte çalıştı. Bu özel müzik videosu, Elvis Presley’in tarihi evi Graceland’de çekildi.

Özbay, projenin ayrıntılarıyla ilgili olarak, “Daha önce bir ‘Elvis’ filmi çekilmiş ve 2022’de Oscar’a aday olmuştu ancak ödülü alamamıştı. Bunun yanında ‘Priscilla’ isimli bir film de çekildi ve geçtiğimiz 4 Kasım’da vizyona girdi. Ancak bizim projemiz, Elvis Presley’in evinde çekilen ilk ürün olması bakımından benzersiz. Bu ev, daha önce hiçbir film ya da klip projelerinde kullanılmamıştı ve biz bu ayrıcalığı ilk olarak yaşayan ekibiz.

Klibin tüm ayrıntılarında Elvis’in hayatına dair özgün detaylar bulunuyor. Elvis’in arabaları, uçakları, motosikletleri, kostümleri, ayakkabıları, kişisel eşyaları ve evinin farklı bölümlerine ait görüntülerle zenginleştirilmiş bir klip oldu. Klip, Elvis’ten hediyem olan ve bana imza attığı iki gitarı kullanarak çekildi. Bu benim için unutulmaz bir deneyim oldu” şeklinde konuştu.

Bu heyecan verici müzik videosu, 1 Aralık 2023 Cuma günü tüm dijital platformlarda ve “Hollywood Efsaneleri” Youtube kanalında izleyiciyle buluşacak.

Yapımcı Ramiz Özbay Elvis Presley’in evinde çekim yapan ilk kişi oldu
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!