Yaprak Dökümü’nün Oğuz’u Tolga Karel mirasını açıkladı!

#YaprakDökümü'nün Oğuz karakterini canlandıran Tolga Karel, çocuklarına bırakacağı mirasın Bitcoin olacağını duyurdu. "Bu şekilde beni sürekli hatırlayacaklar." dedi. #TolgaKarel #BitcoinMirası

yaprak dokumu nun og
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Unutmakta zorlandığımız ve birçok defa yeniden izlediğimiz Türk televizyon tarihine damga vuran dizilerden biri olan Yaprak Dökümü’nün sevilen karakteri Oğuz rolünü canlandıran Tolga Karel, oyunculuk hayatını sonlandırarak Amerika’ya taşınmıştı. Yeni hayatını ailesiyle birlikte Tır şoförlüğü yaparak Amerika’da sürdüren Karel, Türkiye’deki gelişmeleri de yakından takip ediyor.

Bilindik yaşantısının biraz dışına çıkarak sürpriz bir paylaşım yapan Karel, çocuklarına bırakacağı mirasın Bitcoin olacağını duyurdu. Yaprak Dökümü’nün Oğuz karakterini hayat veren Tolga Karel, “Çocuklarımın her birine 1 Bitcoin bırakmayı düşünüyorum. Bu sayede beni sürekli hatırlarlar ve dua etmeyi ihmal etmezler.” ifadelerini kullandı.

Yaprak Dökümü’nün Oğuz’u Tolga Karel mirasını açıkladı!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!