Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu!

yildiz cagri atiksoy bebeklerinin cinsiyeti kapak
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz yıl muazzam bir düğünle evlenen ve şu sıralar ilk bebeklerini bekleyen Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay çifti, kızlarına kavuşmak için gün sayıyor.

Dizilerdeki başarılarıyla adlarından sıkça söz ettiren Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay çifti, evliliklerini sessiz sedasız bir şekilde yürütüyor ve geçen yıl eylül ayında evlendiler. Şimdi ise çiftten güzel bir bebek müjdesi geldi. Çiftin bir kız bebekleri olacak.

yildiz cagri atiksoy bebeklerinin cinsiyeti

Ünlü isimlerden yorum yağdı

Güzel oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, Instagram hesabından eşiyle ve köpeğiyle pozlar vererek bebeğinin cinsiyetini duyurdu. Atiksoy, “Kız bebemiz geliyor. Allah’ım sana şükürler olsun. Sağlıkla, vaktinde kavuşmak nasip olsun. Bir gün kızım olursa annemin, hayatım boyunca ettiği dualar sayesinde olacağını çok iyi biliyordum. Sonra da buna Berk dahil oldu. İkisinin dualarına gönül rahatlığıyla sırtımı yasladım. Kabul olacağını biliyordum çünkü. Rabbim… Temennileriniz. Dualarınız bizimle olsun” ifadelerini kullandı.
Atiksoy’un paylaşımına Hazal Kaya, Dolunay Soysert, Derya Şensoy, Sevim Emre, Didem Balçın, İlayda Alişan, Hande Yener, Cemal Can Canseven ve Wilma Elles gibi ünlü isimlerden tebrik yorumları yağdı.

Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!