Yıldız voleybolcu Hilal Kocakara sahaya uzandı, ortalık alev aldı! Bu nasıl güzellik…

Sahada sergilediği performans ve etkileyici güzelliğiyle hayranlarını büyüleyen Beşiktaş Ayos Voleybol ekibinin yıldızı Hilal Kocakara, son paylaşımla ortalığı alev alev yaktı! #Voleybol #BeşiktaşAyos #HilalKocakara

yildiz voleybolcu hi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş Ayos Voleybol ekibinin önemli bir parçası olan Hilal Kocakara, voleybol sahasında sergilediği başarılı performansın yanında, etkileyici güzelliği ile de göz dolduruyor. Bulgar asıllı Türk professional voleybolcu, sosyal medya aktiviteleri ile de hayranlarının dikkatini çekmeye devam ediyor.

Hilal Kocakara

Kocakara, son paylaşımıyla taraftarlarını adeta büyülemeyi başardı. Formayla birlikte sahada bir fotoğraf paylaşan Kocakara, kendisini izleyenleri hayran bıraktı. Gönderi, çok kısa bir süre içerisinde beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. ‘Çok iyi be’, ‘Nefesim kesildi’ gibi yorumlardan bazılarıdır.

yildiz voleybolcu hi 3

Kendisi gibi voleybol oynayan ikizi Nihal Kocakara da yorumlardan birisi oldu. Nihal Kocakara, ikizine ‘Kız olay bu arada’ yorumunu yaptı.

yildiz voleybolcu hi 1
yildiz voleybolcu hi 4


Yıldız voleybolcu Hilal Kocakara sahaya uzandı, ortalık alev aldı! Bu nasıl güzellik…
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!