Yoğun bakımda olduğunu söyleyen Turabi Dominik’te mi? Hakkındaki söylentilere fena patladı

Survivor All Star'ın yıldız yarışmacısı Turabi Çamkıran, yarışmayı terk etmek zorunda kaldıktan sonra yoğun bakımda olduğu iddialarına karşılık, yeni müzik projeleriyle dikkat çekiyor. Dominik'te olduğu iddialarını ise net bir dille yalanladı. #TurabiÇamkıran #SurvivorAllStar #MüzikProjeleri

turabi camkiran surv
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yoğun bakımda olduğunu söyleyen Turabi Dominik’te mi? Yıldız yarışmacı Turabi Çamkıran, Survivor All Star’daki performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak sağlık sorunları onu zor bir karar almaya itti ve yarışmayı terk etmek zorunda kaldı.

Çamkıran, ayrılmasının ardından yoğun bakımda tedavi gördüğünü belirtti, ancak bu durum bazı insanları şüpheli buldu ve Dominik’te olduğu yönünde bazı spekülasyonlar oluştu. Çamkıran bu iddialar karşısında tavrını net bir şekilde ortaya koydu.

Çamkıran, hakkında çıkan yanıltıcı haberlere duyduğu öfkeyi sosyal medya paylaşımlarıyla gösterdi. İşte onun sözleri:

yogun bakimda oldugu

“Her kim benim hakkımda sosyal medyaya yalan haber koyuyorsa bütün dünya dünya da ona k.ysun. İnanmayın arkadaşlar sahtekar hesaplara halen daha tedavim devam ediyor. Dominik’te değilim. Başka bir Latin ülkesindeyim. Sağlığımla savaşıyorum. Aynı zamanda yeni müzik kariyerim için besteler ve müzikler yapıyorum. Müzik dünyasını sarsmaya geliyorum. Değişik bir yorumla geliyorum. Herkes üzerine düşeni alacak parçalarım da… Turbo Turabi, ‘Beybi beybi’ yakında her yerde…””

Yoğun bakımda olduğunu söyleyen Turabi Dominik’te mi? Hakkındaki söylentilere fena patladı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!