3391 Kilometre filmi heyecan dolu galasıyla seyirci ile buluştu

3391Kilometre sinema filmi heyecan dolu galasıyla sinemaseverlerle buluştu! Film ekibi ve değerli yazar Beyza Alkoç gala gecesinde büyük ilgi gördü. Bu muhteşem aşk hikayesi için heyecan dorukta! #Sinema #FilmGalası

3391 kilometre filmi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sinema severlerin uzun zamandır merakla beklediği, biletleri gösterime girmeden tükenen “3391 Kilometre” filminin galası, görkemli bir törenle Nişantaşı City’s’de düzenlendi.

Değerli yazar Beyza Alkoç ve filmin yetenekli oyuncu kadrosu, galada fotoğraf çekimleri için adeta saatlerce beklemek zorunda kaldı.

Alkoç’un zengin ve genç okur kitlesi, kitaplarının yanı sıra sinema filmi “3391 Kilometre” ve bu filmin sunduğu hikayeye de büyük ilgi gösterdi. Üstelik gala gecesine tüm film ekibi de katılımları ile son derece heyecanlı bir atmosfer sağlandı.

Filmde önemli rolleri üstlenen Derya Pınar Ak, Ahmet Haktan Zavlak, Selin Türkmen, Cavit Çetin Güner ve filmin yönetmeni Deniz Enyüksek; hem kitap okurlarına hem de sinema severlere unutulmaz bir aşk hikayesi sunduklarını ifade ettiler.

Davetliler tarafından hem hikayesi, hem oyunculukları, hem de prodüksiyon kalitesi ve müziklerine tam not alan film, keyifli bir seyirlik olarak değerlendirildi.

OTTO Entertainment ve Böcek Films iş birliği ile hazırlanan film; sevginin mesafeyi aşabildiğini gösteren, İzmir ve Ege arasında sosyal medyada başlayan ve büyüyen romantik bir aşk hikayesini ele alır. İzmir ve Ege, birbirlerini hiç görmeden, kilometrelerce uzakta yaşayan iki gencin, birbirlerine olan hislerini güçlü bir şekilde anlatıyor.

Fransa ve Türkiye arasında, tam 3391 kilometrelik uzunlukta sürükleyici bir aşk hikayesi anlatılan film, İzmir ve Ege’nin aşklarının hayatları üzerindeki etkisini, geçirdikleri zorlukları ve bu zorluklara rağmen aşklarına olan bağlılıklarını anlatıyor.

3391 Kilometre Fragmanı

3391 Kilometre filmi fragmanı‘nı aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

3391 Kilometre Fragmanı

YouTube video

3391 Kilometre filmi heyecan dolu galasıyla seyirci ile buluştu
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!