Aha dayıya sor diyerek viral olan O gencin son halini görenler tanıyamadı, bu nasıl bir değişim dedirtti…

httpswww.ensonhab 672
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Etkisinin hâlâ sürdüğü “Aha dayıya sor!” söylemiyle hafızalarımıza kazınan Hüseyin T.’nin inanılmaz değişimi takipçilerini şaşırttı.

Bu genç isim, 28 Ekim 2015 tarihinde, bir polis memuru çocuğundan 5 TL’yi tehdit ederek alıp sonrasında yakalanmıştı. Yakalandığı sırada basın mensuplarıyla olan çarpıcı diyaloğu “Aha dayıya sor” ifadesiyle viral olmuş ve birçok sosyal medya kullanicısının dikkatini çekmişti.

Hüseyin T.’nin bu çarpıcı ifadesi kısa sürede sosyal medyanın en popüler ifadelerinden biri olmuş ve bu fenomen genç, birçok komedi programında yer almıştı. Ancak Hüseyin T. bu zaman zarfında büyüleyici bir değişim yaşayarak, hayatını tamamen değiştirdi.

Bugünlerde ise Hüseyin T., paylaştığı videolar ve dini yolculuklar ile hayranlarını etkilemeye devam ediyor. Özellikle 4 kere hacca gidip döndüğünü belirtmesi, takipçileri arasında büyük bir heyecan yarattı. Viral olan “Aha dayıya sor” ifadesini kullanan genç, bu büyüleyici değişimiyle tanıyanların gözlerini kamaştırdı.

Hafizalarınızı tazelemek adına “Aha dayıya sor” repliğini aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

Aha Dayıya Sor

YouTube video
Aha dayıya sor diyerek viral olan O gencin son halini görenler tanıyamadı, bu nasıl bir değişim dedirtti…
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!