ABD’li şarkıcı Britney Spears, çıplak videosunu yayınladı.

britney spear ustsuz
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amerikalı ünlü şarkıcı Britney Spears, sosyal medyada özel hayatına dair çok konuşulacak bir kareyi paylaşarak büyük bir sürprize imza attı. Ata binme videoları, plajda özel fotoğrafları veya alışılmışın dışında ki video paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Britney, bu sefer de yatakta kaydedilen bir “good morning” videosu ile hayranlarını hayretler içerisinde bıraktı.

Britney’nin yeni video paylaşımında, genellikle giydirdiği kıyafetlerin altından kendini belli eden dekolte ile gülümsemesi ve ardından alaylı bir tonla “Günaydın” demesi dikkat çekti. Ünlü şarkısının kamerasını yüzüne yaklaştırarak, gözlerini genişletip aynı cümleyi mizahi bir tonla tekrarladığı da gözlerden kaçmadı.

Britney’in eski eşi Kevin Federline, ünlü şarkıcının çıplak fotoğraflarını sosyal medyada paylaşmasıyla ilgili yorum yaparken, şarkıcının annelik rolünü göz ardı edip sürekli dikkat çekmek için bu tür fotoğrafları paylaştığını öne sürdü. Britney’in bu girişimleri iddianın aksine çocukları Preston (18) ve Jayden (17) ile ilişkisini zedelediği kadar, Federline, iki yıl boyunca çocuklarına Britney’yi göstermediğini savunuyor.

ABD’li şarkıcı Britney Spears, çıplak videosunu yayınladı.
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!