Chloe Loughnan, nişanlısıyla İtalya’ya gitti! Beyaz bikinili pozuna yorum yağdı

Chloe Loughnan ve nişanlısı, İtalya'nın doğu kıyılarından romantik bir tatil yaşayıp, bizlere oranın güzelliklerini ve tatil anılarını paylaşıyorlar. #ChloeLoughnan #ItalyanTatili #KıyılardaRomantizm

chloe loughnan nisa
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muhteşem manken Chloe Loughnan, Türkiye’deki hayranlarını ve dostlarını unutmadı. 2019’da yollarını Serdar Ortaç ile ayıran Chloe, Türkiye ile olan bağını sürdürmeye devam etti ve Türkiye’ye yapılan ziyaretler gibi sık faaliyetlerle sevgisini ifade etti.

Chloe Loughnan

Şimdilerde yaşamını mimar Ferguson Hennesy ile idame ettiren Chloe, ondan aldığı evlilik teklifinin ardından, romantik bir süreç yaşıyor. Bu olanları herkesle paylaşmak isteyen Chloe, Instagram hesabından nişanlısıyla beraber geçirdiği sürelerden kareleri hayranlarına paylaşıyor.

Chloe1

Son paylaşımlarında Amalfi sahillerinde çekilmiş olan beyaz bikini fotoğraflarıyla dikkatleri üzerine çeken Chloe, “Burada alkolün tadı daha farklı.” ifadesini dile getirdi – besbelli ki çift, Amalfi sahilinin eşsiz güzelliği ve atmosferi eşliğinde harika bir tatil geçiriyorlar.

Chloe3
Chloe4
Chloe5
Chloe Loughnan, nişanlısıyla İtalya’ya gitti! Beyaz bikinili pozuna yorum yağdı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!