Acun Ilıcalı yeniden gündem oldu: “Otomobil almak zorlaştı ama emin olsunlar bizim dönemimizden daha kolay”

TV yapımcısı Acun Ilıcalı, geçmişle bugünü karşılaştırarak otomobil almanın bugün daha kolay olduğunu iddia etti ve bu durum sosyal medyada gündem oldu. O, ayrıca dönemin zorluklarını gençlerin anlamadığını belirtti ve otomobil teknolojisinin takdire şayan bir şekilde ilerlediğine dikkat çekti. #AcunIlıcalı #OtomobilFiyatları #Teknoloji

acun ilicali yenide
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı‘nın arabalar hakkında yaptığı bir yorum, kısa süre içinde büyük ilgi uyandırdı. Aylar önce bir programda seyircilerin sorularını yanıtlayan Ilıcalı’nın, geçmiş yıllarla bugünü karşılaştıran ifadeleri sosyal medyada hızla yayıldı.

Ilıcalı, anılarını paylaşırken “Otomobil almak zorlaştı ama emin olsunlar bizim dönemimizden daha kolay. Gençlerimiz genç oldukları için bizim dönemimizi yaşamadılar.” dedi. Kendi dönemini anlatırken ufak bir detayı paylaşmayı ihmal etmedi:

Acun Ilıcalı

“Biz Ataköy’de yaşıyorduk, 100 daire vardı, otoparkta 40 araba vardı. Şu anki koşullar, şu anda araba alma koşulları bir önceki döneme göre biraz zorlaşmış gibi görünüyorken bizim dönemimize göre çok daha fazla avantajlar var.” diyerek şöyle devam etti.

“Araba teknolojisi tabii çok ilerledi. Eskiden bizim dönemimizde araba alındığı zaman gerçekten dandik oluyordu. Araba elinde kalırdı. Şimdi artık mesela ucuza araba alıyorsun bakıyorsun adam teknolojiye o arabayı geliştirmiş Yani korkunç bir gelişim oldu dünyada.”

Acun Ilıcalı yeniden gündem oldu: “Otomobil almak zorlaştı ama emin olsunlar bizim dönemimizden daha kolay”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!