Acun Yunus Emre’yi diskalifiye mi etti, ne dedi? Survivor’da kim elenecek?

Acun Yunus Emre'yi diskalifiye mi etti, ne dedi? Survivor'da kim elenecek? Acun Ilıcalı, Yunus Emre'ye sert bir uyarıda bulundu. #acunılıcalı #survivor #survivoryunusemre

survivor all star da 1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star 2024‘te tansiyon her an yüksek seyrediyor. Bu akşam yayınlanacak bölüm fragmanında sinirlenen Acun Ilıcalı, Yunus Emre’ye sert bir uyarıda bulunuyor. Peki, Acun Yunus Emre’yi diskalifiye mi etti, ne dedi? Survivor’da kim elenecek?

survivor all star da 2

ACUN YUNUS EMRE’YE NE DEDİ?

Dokunulmazlık oyunu sırasında Seda ile tartışan Yunus Emre, ada konseyinde sinirlenerek “Acun abi ben kafayı yiyeceğim ya. Ben çıksam mı?” diyor. Bu çıkışa sinirlenen Acun Ilıcalı ise “Sen bir dinlesene beni. Nerede zannediyorsun kendini? 50 kere ceza yemişsin susamıyor musun hala? Sen ne diyorsun söylesene. Bak ben sana bir şey söyleyeyim mi? Senin iflah olma şansın sıfır, düzelme şansın sıfır! Biz de bu belayı çekmek zorundayız zannediyorsun değil mi?” diyerek tepkisini gösteriyor.

YUNUS EMRE DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

Acun Ilıcalı’nın sözlerinden sonra Yunus Emre’nin diskalifiye olup olmayacağı ise yeni bölümde belli olacak.

Acun Yunus Emre’yi diskalifiye mi etti, ne dedi? Survivor’da kim elenecek?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!