Acun Ilıcalı’dan flaş Survivor paylaşımı! Takımlar değişiyor mu?

Survivor programının yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takımlarda değişiklik olabileceğini duyurdu. Acun Ilıcalı'nın yaptığı anket sonucunda takımların değişebileceği konuşulmaya başlandı. Survivor hayranları, heyecanla ilerleyen bölümleri beklemeye başladı! #Survivor #AcunIlıcalı #TV8

acun ilicali dan fla
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Survivor All Star 2024 programının sunucusu Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yaptığı paylaşımla Survivor takımlarında değişiklik olabileceğini duyurdu. Her bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitleyen yarışma programında bazı izleyiciler takımların değişmesi gerektiğini dile getirmişti. Bu konuda sessizliğini bozan Acun Ilıcalı, takipçilerine bir anket yaptı.

Instagram hesabında paylaştığı mesajda “Takımlarda değişiklik olsun mu?” sorusunu soran Ilıcalı, izleyicilerinden gelen cevaplara göre takımlarda değişiklik yapabileceğini belirtti. Bu haberle birlikte Survivor hayranları heyecanla ilerleyen bölümleri beklemeye başladı.

acun ılıcalı dan fla 1

Survivor All Star 2024 programı, TV8 ekranlarında büyük bir başarı yakalamış ve Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programlarından biri haline gelmiştir. Yarışmacıların birbirleriyle mücadele ettiği, zorlu parkurların geçildiği Survivor, seyirciyi ekran başına kilitlemeyi başarıyor.

Acun Ilıcalı’nın anketle takımlarda değişiklik yapabileceği haberinin sosyal medyada büyük yankı uyandırması bekleniyor. Survivor takipçileri, takımların değişeceği haberine sevinirken, heyecanla güncellemeleri takip etmek için Acun Ilıcalı’nın hesabını takipte kalıyor.

Acun Ilıcalı’dan flaş Survivor paylaşımı! Takımlar değişiyor mu?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!