Adım Farah dizisi 23.bölümde neler olacak?

httpswww.magazink 3
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Demet Özdemir ve Engin Akyürek’in başrollerinde yer aldığı ‘Adım Farah‘ dizisi 2 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00’de 23. bölümüyle Fox TV’de ekranlara gelecek.
Eski aile dostları Kerimşah’ın, yeniden bir ilik nakli işlemi görmesi gerektiğini öğrenen Farah ve Tahir, bu durumu can düşmanları olan Behnam’a kabul ettirirler. Ancak bu bilgiye rağmen onları hala zorlu bir sınav beklemektedir. Çünkü her şey daha yeni başlamıştır.

Komiser Mehmet, haksızca hedef alındığı ve suçlanarak polislikten uzaklaştırıldığı durumdan kendini temize çıkarabilmek için kardeşi Tahir’le işbirliğine gider. Bu ortaklık sayesinde Mehmet istenmeyen olayları aydınlatmayı başarır ve hayalini kurduğu emniyet teşkilatına geri dönmeyi başarır. Ancak iki kardeşi, bu sefer de polis merkezinde alacakları hoş olmayan bir sürpriz beklemektedir.

Farah, bu olaylar arasında annesini kurtarma çabalarını da devam ettirmektedir. Ancak Behnam, herkesin aklından uzak olan bir hamle yaparak Farah’ın planlarını alt üst eder.

Adım Farah dizisi 23.bölümde neler olacak?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!