Üç Kız Kardeş 65.bölümde neler olacak?

httpswww.magazink 118
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanal D’de, üçüncü sezonu ile izleyicinin karşısına çıkan dizisi Üç Kız Kardeş 5 Aralık Salı akşamı 65. bölümü ile ekranlara gelecek.

Üç sezondur dur durak bilmeden, Derya, Dönüş ve Türkan adında üç kardeşin geçmişten günümüze dek yaşadığı olayları beyaz perdeye taşıyan “Üç Kız Kardeş” dizisi, bir kez daha izleyicilerin karşısına, nefes kesen bir bölümle çıkıyor. Yeni bölümde, Türkan ve Somer arasında gerçekleşen gergin karşılaşma, bölümün en çarpıcı sahnelerinden biri olacak.

Somer, Türkan’ın beklenmedik bir anda karşısına çıkması sonucunda, kendi kızları Rüçhan hakkında yaşanan son olaylara olan öfkesini Türkan’a hissettirecektir. Kızını kaybetme endişesiyle gözleri dolu dolu olan Türkan, yaşanan trajik olayları Somer’e anlatmaktan çekinmiştir. Ancak, Somer’ın çaldığı telefonla Türkan’ın da gerçekleri saklamaktan başka çaresi kalmamıştır. İki karakter arasındaki bu gelişmeler, dizideki diğer olaylar üzerinde de etkili olacak ve hikayenin seyrini değiştirecektir.

Üç Kız Kardeş 65.bölümde neler olacak?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!