Aile 27. bölüm de neler olacak? Aslan, İlyas’tan kurtulabilecek mi?

Aile 27. bölüm de Aslan, İlyas'ın korkunç planıyla mücadele ediyor. İçinde aşk, korku ve aksiyon dolu bu bölümde hayatta kalan herkes için büyük bir tehdit beklemektedir. Aslan'ın cesaret dolu mücadelesi ve ailenin bir araya gelme isteği, izleyiciyi ekran başına kilitleyecek. #AileDizisi #AslanveİlyasMücadelesi #HeyecanDoluBölüm

aile aslan ilyas
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aile 27. bölümüyle 9 Ocak Salı saat 20.00’de Show TV’de! Aile dizisinin heyecan dolu 27. bölümü izleyicileri ekranlara kilitleyecek. Yılbaşı gecesi yaşanan saldırıda Devin ağır yaralı bir halde kurtulurken Aslan, hayatından değil sadece aşkından değil, doğacak olan bebeklerinden de vazgeçme tehlikesiyle karşı karşıya kalır. İyileşmekte olan Devin’in gözlerini açması için dua eden Aslan, tek bir hedefle harekete geçer: İlyas ve onun bu saldırıya karışan herkesi ortadan kaldırmak. Aslan’ın cesaret dolu mücadelesi, herkesi büyüleyecek.

Bu trajik olaylar yaşanırken Aslan’a destek olmaktan geri durmayan, güçlü ve sadık kardeşi Cihan da harekete geçer. İkilinin asla pes etmeyen ruh halleri, izleyiciye umut aşılayacak. Hülya, saldırı gecesinde ailenin yerini İlyas’a söyleyen kişinin peşine düşer ve ona destek veren Nedret ile birlikte gerçeği açığa çıkarmaya karar verirler. Tuguli, İskoç ve Eko ise olayın baş şüphelileri olarak göze çarpar. Sırların ortaya çıkışı herkesi şaşırtacak.

aile 27 bolum

Bu arada, Aslan’ın korkunç düşmanı İlyas, hem onunla mücadelesine devam etmek, hem de Türkiye’den kaçarak yıllar sonra bulduğu oğlu Bedri’yi yanına almak için planlar yapmaktadır. Ancak, Aslan ve Cihan’ın dikkatli adımları İlyas’ın planlarını bozacak ve onu sıkıştıracaktır. Aslan, İlyas’tan sonsuza dek kurtulmayı başarabilecek midir? Bu büyük savaşın sonucunu hep birlikte göreceğiz.

Diğer taraftan, hayatta kalma mücadelesi veren Devin’in sağlık durumuyla ilgili önemli bir gelişme yaşanır. Aslan, hastanede büyük bir tehdidin ayak seslerini duyar ve Devin’in güvenliği için elinden geleni yapmak için harekete geçer. Tüm aileyi etkisi altına alacak bu tehdit, herkesi korkutacak.

Aile 27. Bölüm 2. Fragmanı

Aile 27. Bölüm 2. Fragmanı’nı aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Aile 27. Bölüm 2. Fragmanı

YouTube video
Aile 27. bölüm de neler olacak? Aslan, İlyas’tan kurtulabilecek mi?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!