Alina Boz ile Umut Evirgen nikahı için şef Somer Sivrioğlu özel bir menu hazırlayacak

alina boz ve umut ev
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk sinemasının yetenekli oyuncusu Alina Boz ve meşhur işadamı Umut Evirgen‘in evlilik planları kısa bir sürede şekillenmeye başladı. İkili, içten aşklarını 2 Aralık’taki bir nikah töreniyle taçlandıracak. Nikah töreninde konuklara sunulacak lezzetlerin büyük bir dikkat çekeceği söyleniyor, zira tanınmış şef Somer Sivrioğlu, düğün özelinde bir menü hazırlayacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın aktardığına göre, bu keyifli olayı 90 misafirle kutlayacak olan Boz ve Evirgen çifti, düğünden sonra Evirgen’in mekanında bir afterparty düzenleyecek.

Gelinliğini ve yüzüğünü Paris’ten seçen çift, yemek menüsünde de özel bir imza aramış ve bu noktada Sivrioğlu devreye girmiş. Sivrioğlu, iş ortağı Umut Evirgen’in sürpriz bir şekilde bu özel gün için özel bir menü hazırlayacak.

Boz ve Evirgen, şu anlık nikah şahitlerini belirlemediler ancak Paris tatilleri sona erdikten sonra davetlileri belirlemek için bir organizasyon firmasıyla sözleştiklerini öğrendik. Sade ve zarif bir davetiye tasarlayan çiftin, şahitlerini yakın arkadaşlar arasından seçeceği biliniyor.

Umut Evirgen’in ailesinin, özellikle iş dünyasının tanınmış ismi babası Kemal Evirgen ve annesi Ahu Evirgen’in, gelecekteki gelinleri Alina Boz’u çok beğendiği ve onların evliliğini daha fazla beklemek istemedikleri gelen bilgiler arasında.

Üstelik Alina Boz’un evlilik sonrası kamera karşısına geçip geçmeyeceği de aklı kurcalayan bir soru oldu. Daha önce devam etmekte olan üniversite eğitimini tamamlamaya niyetli olan usta oyuncunun, beğendiği bir dizi veya film teklifine sıcak bakabileceği söyleniyor. Umut Evirgen, geleceğin eşi olan Alina Boz’a bu konuda tam destek verdiği bilgisi de gelmekte.

Alina Boz ile Umut Evirgen nikahı için şef Somer Sivrioğlu özel bir menu hazırlayacak
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!