Şeyma Subaşı, Mısır’dan paylaşımları için: “Hangi Kareyi Daha Çok Beğendiğime Karar Veremiyorum”

httpswww.snobmaga 157
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şeyma Subaşı, Mısır’dan etkileyici kareler paylaşmaya devam ediyor. Kendi Instagram hesabından takipçileri ile paylaşımlarda bulunan Subaşı, bu sefer de 10 adet fotoğrafını yayınladı. Subaşı, hem çarpıcı paylaşımlarıyla hem de hayatında yaşadığı dikkat çekici olaylarla sık sık gündemdeki yerini koruyor.

Şeyma Subaşı bu yılın Mayıs ayında Mısırlı iş adamı Mohammed Alsaloussi ile evlenen ve ancak geçtiğimiz Eylül ayında hızlı boşanma sürecinin ardından hayatını sürdürmeye devam ediyor.

Subaşı, tatilinde boşanmış olduğu eski eşi Mohammed Alsaloussi’nin memleketi olan Mısır’da ki güzellikleri sosyal medya hesabından paylaşıyor. Subaşının bu egzotik ve etkileyici görselleri takipçileri tarafından beğeni rekorları kırdı.

Mısır’dan gelen bu son gönderide, Subaşı, “Bazen ‘vay be’ diyorum çünkü hangisini daha çok beğendiğime karar veremiyorum” diye bir not düştü. Şeyma Subaşı’nın kararları ve paylaşımları ile sosyal medyada sürekli bir ilgi ve takdir toplamakla ünlü olduğu biliniyor.

Şeyma Subaşı, Mısır’dan paylaşımları için: “Hangi Kareyi Daha Çok Beğendiğime Karar Veremiyorum”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!