Anne Aslı Enver’in ev halleri! Takipçileri beğeni yağdırdı

anne asli enver in e
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hayat Bilgisi, Kavak Yelleri, Suskunlar ve İstanbullu Gelin gibi dizilerde başarılı performansıyla ünlenen ünlü oyuncu Aslı Enver, geçtiğimiz yıl sürpriz bir kararla Berkin Gökbudak ile evlendi. Mutlu evliliklerinden bir kızları olan çift, mutluluklarını kızları Elay’la taçlandırdı.

Aslı Enver, evlendiği günden beri sosyal medyada da aktif bir isim haline geldi. Sürekli olarak kızının fotoğraflarını paylaşmayan oyuncu, bugün yine bir paylaşım yaparak ev hallerini takipçileriyle paylaştı. Gönderisinde kızının yüzünü göstermeden, annelik hallerini anlatan bir fotoğraf paylaştı. Takipçileri bu çekici görüntüyü çok beğendi ve yorum yağmuruna tuttu.

anne asli enver in e 1

Aslı Enver’in bu samimi ve doğal paylaşımları, takipçilerine anne olmanın verdiği mutluluğu ve huzuru aktarıyor. Oyuncu, kızı Elay ile birlikte geçirdiği anların değerini biliyor ve bu anları paylaşmaktan çekinmiyor. İşte bu yüzden de takipçileri sürekli olarak onun paylaşımlarını merakla bekliyor ve yorumlarıyla destekliyor.

Anne Aslı Enver’in ev halleri! Takipçileri beğeni yağdırdı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!