Bebek hazırlığı devam ediyor! Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy ebeveyn kursuna gidecek

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy çifti bebek heyecanı yaşıyor! Haziran ayında dünyaya gelecek olan kızları için bebek hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyorlar. Ebeveyn kursuna gidecek olan çift, büyük bir heyecanla kızlarına kavuşmayı bekliyor. #BerkOktay #YıldızÇağrıAtiksoy #bebekhaberleri

bebek hazirligi deva
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birbirlerini “Savaşçı” dizisinde tanıyan ve zamanla aşka dönüşen ünlü çift Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, 2022’nin Eylül ayında dünya evine girmişti. Evliliklerinden büyük bir mutluluk ve beraberlik duygusu yaşayan ikili, sürpriz bir haberle herkesi sevindirdi. Bir süre önce bebek beklediklerini açıklayan çift, şimdi de bebek hazırlıkları için adımlarını hızlandırıyor.

Güzel oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, hamilelik haberlerini doğrulayarak, “Evet, haber doğru. 2.5 aylık hamileyim.” açıklamasını yapmıştı. Bu müjdeli haberi duyan Berk Oktay ise baba olacağı haberini alır almaz büyük bir sevinç yaşadı. “O duyguyu nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama birkaç gün heyecandan kendime gelemedim. İsim düşünmedik, sağlıkla aramıza gelmesini istiyoruz. Sabırsızca bekliyoruz..” şeklinde konuştu.

Berk Oktay

Nişantaşı’nda görüntülenen Berk Oktay, “Kısmetse haziran gibi kızımıza kavuşacağız. İsim konusunda kararsız kaldık. Babalık konusunda çok araştırma yapıyorum. Yıldız’la birlikte doğumdan birkaç hafta önce ebeveyn kursu alacağız.” dedi.

Çiftin bebek heyecanı sosyal medyada da büyük bir ilgiyle karşılandı. Hayranları, mutlu haberi paylaşarak çifte tebriklerini iletti. Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy’un bebek hazırlıklarıyla ilgili detaylar da kısa sürede merak konusu oldu.

Bebek hazırlığı devam ediyor! Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy ebeveyn kursuna gidecek
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!