Bensu Soral teyzeliği anlattı: “Baş etmesi zor bir aşk”

Oyuncu Bensu Soral, teyzeliği ve baş etmesi zor bir aşkı anlattığı röportajıyla dikkat çekti. Kendisi gibi oyuncu olan ablası Hande Soral'ın oğlu yeğeni Ali ile yaşadığı aşkı samimi bir şekilde paylaşan Soral, hayalindeki karakteri ve ailesiyle olan ilişkisini anlattı. #BensuSoral #Aşk #Oyuncu

oyuncu bensu soral t
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bensu Soral, teyzeliğini ve baş etmesi zor bir aşkı anlattı. Yedi yıl önce iş insanı Hakan Baş ile evlenen Soral, bir derginin bu ayki sayısına kapak oldu. Kendisi gibi oyuncu olan ablası Hande Soral’ın oğlu yeğeni Ali ile yaşadıkları aşkı, ailesini ve mesleğini samimi bir şekilde anlattı.

Soral, hayalindeki karakter sorulduğunda ise “Tomb Raider” dedi. Her türlü karakteri heyecanla oynamaya hazır olduğunu söyleyen oyuncu, aksiyon filmlerini sevdiğini de belirtti. “Fantastik hikayeler izlemekten keyif alırım” diyen Soral, pozitif resimler yaptığını da paylaştı.

oyuncu bensu soral t 1

Enerjik bir insan olduğunu söyleyen Soral, uyandığı gibi müzik açtığını ve rap, hiphop kültürüne bayıldığını ifade etti. Beslenmesine dikkat ettiğini ve spor yaptığını da sözlerine ekleyen oyuncu, “Hemen kilo alabilecek bir yapıya sahibim” dedi.

Ailesi ile sürekli görüştüğünü ve kalabalık yemekleri sevdiğini belirten Bensu Soral, “Kimseye nefret beslemem. Sevgi her şeyi iyileştirir” diye konuştu. Güzel oyuncu şu açıklamayı yaptı;

oyuncu bensu soral t 2

“İyi senaryo olduğu sürece her türlü karakteri heyecanla oynamaya hazırım. Hayalimdeki karakter ‘Tomb Raider’. Aksiyon izlemeyi de oynamayı da sevdiğim bir tür. Fantastik hikayeler izlemekten keyif almam.

En büyük ve en ütopik hayalim; herkesin mutlu olduğu bir dünya.

Yaptığım resimlerimin ortak özelliği pozitif olması, aksi mümkün değil.

Çok enerjik bir insanım. Uyandığım gibi müzik açarım. Rap, hiphop kültürüne bayılıyorum.

oyuncu bensu soral t 3

Beslenmeme çok dikkat ediyorum ve spor yapıyorum. Çünkü hemen kilo alabilecek bir yapıya sahibim.

Ailemle sürekli görüşüyorum. Kalabalık ve uzun saatler süren yemekleri seviyorum.

Çok şanslıyım ki sevgi dolu bir ailede büyüdüm. Kimseye nefret beslemem. Sevgi her şeyi iyileştirir.”

Bensu Soral teyzeliği anlattı: “Baş etmesi zor bir aşk”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!