Furkan Palalı Biyografisi

Doğum tarihi: 27.Ekim.1986
Furkan Palalı kaç yaşında: 37
Kilo & Boy:
Burcu: Akrep
Meslek: Model, Dizi Oyuncusu
Furkan Palalı doğum yeri: Konya

Furkan Palalı Kimdir?

Furkan Palalı, 27 Ekim 1986’da Konya’da dünyaya geldi. Konya’da doğup büyüyen Palalı, eğitim hayatı boyunca bir abisiyle birlikte Konya Özel Diltaş Lisesi ve Konya Dolapoğlu Anadolu Lisesi’nde okumuştur. Lise yıllarında basketbola olan ilgisi nedeniyle Konyaspor’un altyapısında basketbol macerasına başlamış ve 7 yıl bu sporun içinde yer almıştır. 2000 yılında Tofaş kulübü Konya şubesine transfer olan Palalı, 2 yıl sonra üniversite eğitimine odaklanmak adına basketbolu bırakmıştır.

Palalı, 2003 yılında üniversite eğitimi için Ankara’ya taşınmış ve Ankara Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Üniversite eğitiminin ardından yüksek lisansını İstanbul Marmara Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde tamamlamıştır.

Üniversite döneminde Ankara’da kaldığı süre zarfında hem 6 aylık yaratıcı drama eğitimi, hem Tuncay Özinel’den tiyatro ve Ferdi Merter’den karakter oyunculuğu eğitimleri almıştır. Ayrıca aynı dönemde Ankara’da bir ajansa üye olarak modellik kariyerine adım atan Palalı, 2009’dan bu yana mankenlik yapmaktadır. 2010’da İstanbul’dan aldığı bir teklifle Selin Boronkay – S Management ajansına bağlana Palalı, 2010 yılı itibariyle bir dizi ulusal ve uluslararası defilelerde sergilemiştir. Aynı yıl, ilk oyunculuk deneyimini Tuncay Özinel tiyatrosu ile gerçekleştirmiştir.

Oyunculuk kariyerinin yanı sıra, 2011’de katıldığı Best Model of Turkey ve Best Model of the World yarışmalarında birinci olan Palalı, bu başarıları ile dünya çapında tanınmıştır.

Öte yandan, İstanbul merkezli bir dizi tiyatro ve dizi, ile film projelerinde de yer almıştır. 2011’de Tuncay Özinel Tiyatrosu’nda “Uyan Uyan Gazi Kemal” adlı oyun ile sahneye çıkan Palalı, aynı yıl Mahsun Kırmızıgül’ün hem senaristliğini hem de yönetmenliğini üstlendiği “Hayat Devam Ediyor” adlı dizide rol almıştır. Dizi kariyerinde “Son Yaz Balkanlar 1912”, “Aşk Emek İster”, “Kızıl Elma”, “No : 309”, “Son Çıkış” ve benzeri birçok popüler projede yer alan Palalı, ayrıca “Direniş Karatay” ve “Somuncu Baba: Aşkın Sırrı” adlı sinema filmlerinde de kendisine yer bulmuştur.

Furkan Palalı haberleri

Furkan Palalı, Furkan Palalı biyografisi, Furkan Palalı hayatı, Furkan Palalı özgeçmişi, Furkan Palalı hakkında, Furkan Palalı doğum yeri
Furkan Palalı fotoğraf, Furkan Palalı video, Furkan Palalı resim, Furkan Palalı kimdir?, Furkan Palalı kaç yaşında?, Furkan Palalı nereli,
Furkan Palalı memleketi


Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!