Kirli Sepeti’nin Levent’i Furkan Palalı aslen bakın nereliymiş! Kimse bilmiyordu…

Kirli Sepeti'nin Levent'i Furkan Palalı aslen bakın nereliymiş! Kimse bilmiyordu... #FurkanPalalı'nın başarılı performansıyla parladığı "Kirli Sepeti" dizisini izlerken hanginiz doğduğu yer hakkında bilgi sahibiydi? İşte sürpriz bilgi: yetenekli oyuncu aslında ... #Konya #KirliSepeti

kirli sepeti nin lev
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NOW TV’nin beğeni ile izlenen “Kirli Sepeti” dizisinde Levent karakterini hayata geçiren ve yetenekli performansıyla izleyicilerden tam not alan Furkan Palalı, hakkında merak edilenlerle dikkat çekiyor. Analogları arasında fark yaratan ve beğeni toplayan 37 yaşındaki Palalı, onu izleyenlere unutulmaz roller ve anlar sunuyor.

Furkan Palalı, ismini 2011’de “Best Model of Turkey” ve sonrasında “Best Model of the World” seçilerek altın harflerle yazdırmıştır. Palalı, ardından seyirci karşısına, 2010’da yayın hayatına başlayan Küçük Sırlar dizisiyle çıktı ve buradan alışılmışın aksine bir atılımla oyunculuk kariyerine başladı.

Başarılı oyuncu Furkan Palalı daha sonra sırasıyla; Adını Feriha Koydum, Son Yaz – Balkanlar 1912, Hayat Devam Ediyor, Aşk Emek İster, Kızıl Elma, Son Çıkış, No: 309, Bir Mucize Olsun, Benim Tatlı Yalanım, Bir Zamanlar Çukurova ve en son olarak da “Kirli Sepeti” dizilerinde izleyici karşısına çıkmış ve övgüler almıştır.

Kendine hemen yer edinen ve son dönemlerin aranan yüzlerinin başında gelen Furkan Palalı hakkında sorgulanan bilgilerin arasında en fazla ilgiyi doğduğu yer çekiyor. Sizler için bu bilinmeyen detayı gün yüzüne çıkarıyoruz: Furkan Palalı, 27 Ekim 1986 doğumlu ve Konya’lı…

Öğrenim hayatına Konya’da Özel Diltaş Lisesi’nde başlamış ve ardından Konya Dolapoğlu Anadolu Lisesi’nde tamamlamıştır. Üniversite yolculuğunu Ankara’daki Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümünde sonlandırmıştır.

Kirli Sepeti’nin Levent’i Furkan Palalı aslen bakın nereliymiş! Kimse bilmiyordu…
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!