Hayal Köseoğlu Biyografisi

Doğum tarihi: 20.Aralık.1992
Hayal Köseoğlu kaç yaşında: 31
Kilo & Boy:
Burcu: Yay
Meslek: Dizi Oyuncusu, Sinema Oyuncusu
Hayal Köseoğlu doğum yeri: İstanbul

Hayal Köseoğlu Kimdir?

Hayal Köseoğlu, 20 Aralık 1992 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Reklamcılık yapan babası ve kimya mühendisi annesi iki kez evlilik deneyimi yaşayarak boşandılar. Köseoğlu, lise eğitimine Üsküdar Amerikan Lisesi’nde başlamış ve özel Saint Benoit Fransız Lisesi’nde tamamlamıştır. Üniversite eğitimi için İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’ni seçen Köseoğlu, bu üniversitenin Drama ve Oyunculuk Bölümü’nden mezun oldu.

Hayal Köseoğlu’nun kariyerine dair ilk deneyimi 1997 yılında Ruhsar isimli dizide çocuk oyuncu olarak başladı. 1992 yılında ilk bölümü yayınlanan ve halk arasında efsaneleşen dizi Mahallenin Muhtarları’nda 1999 yılında küçük bir kız karakterini canlandırarak oyunculuk deneyimine devam etti.

Oyunculuğunun dışında ses sanatçılığı da yapan Hayal Köseoğlu, 2018 yılında söz ve müziği kendine ait Bahar Melankolisi isimli şarkısını Youtube kanalı üzerinden yayımladı.

Oyunculuk performansıyla dikkat çeken Hayal Köseoğlu, 2019 yılında Faruk Bayhan’ın yapımcılığını üstlendiği ve Yusuf Pirhasan’ın yönetmenliğini yaptığı, Fox TV’de yayınlanan Mucize Doktor isimli dizide Açelya karakterine hayat verdi. Bu dizi Savant Sendromlu bir doktor asistanını konu alırken, Taner Ölmez’in Ali Vefa karakteri başroldeydi.

Yine aynı yıl Aras Bulut İynemli’nin başrolünü oynadığı Yedinci Koğuştaki Mucize isimli filmde de rol alan Köseoğlu, bu filmde Celile Toyon, İlker Aksum, Mesut Akusta, Yıldıray Şahinler, Deniz Baysal, Yurdaer Okur, Sarp Akkaya, Doğukan Polat gibi isimlerle birlikte kamera karşısına geçmiştir.

Hayal Köseoğlu’nun rol aldığı bazı tiyatro oyunları; 2018 yılında DasDas tiyatroda sahnelenen Eshilos’un yazdığı “Yakaranlar” ve 2017 yılında İş Sanat Kültür Merkezi’nde sahnelenen Can Yılmaz’ın “Fantastik Hikayeler Makinesi” adlı oyunlarıdır.

Hayal Köseoğlu’nun rol aldığı bazı filmler ve diziler arasında “Cezailer”, “Bonkis”, “Mahkum”, “Beni Sevenler Listesi” ve “When I’m Done Dying” gibi yapımlar bulunmaktadır. Daha önceki yıllarda ise “Muhteşem Yüzyıl”, “Aşk-ı Memnu”, “Mahallenin Muhtarları” ve “Ruhsar” dizilerinde rol almıştır.

Hayal Köseoğlu haberleri

Hayal Köseoğlu, Hayal Köseoğlu biyografisi, Hayal Köseoğlu hayatı, Hayal Köseoğlu özgeçmişi, Hayal Köseoğlu hakkında, Hayal Köseoğlu doğum yeri
Hayal Köseoğlu fotoğraf, Hayal Köseoğlu video, Hayal Köseoğlu resim, Hayal Köseoğlu kimdir?, Hayal Köseoğlu kaç yaşında?, Hayal Köseoğlu nereli,
Hayal Köseoğlu memleketi


Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!