Hayal Köseoğlu, Hudutsuz Sevda dizisinin kadrosuna dahil oldu!

Ünlü yıldız Hayal Köseoğlu, reytinglerde beklenen başarıyı yakalayamayan Altın Kafes dizisinden sonra, Hudutsuz Sevda dizisine dahil oldu. Oynayacağı Damla karakteri, izleyenlere farklı bir bakış açısı sunuyor. #HayalKoseoglu #HudutsuzSevda #YeniBölüm

hayal koseoglu hudu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hayal Köseoğlu, yeni başlayan “Atın Kafes” dizisindeki rolü nedeniyle alınan final kararının ardından, “Hudutsuz Sevda” dizisinin kadrosuna katıldı. Köseoğlu, bu yeni projede Damla karakterine hayat verecek.

Alışılageldik ekran karşılaşmalarının ötesinde Hayal Köseoğlu, Şifanur Gül, Aytaç Şaşmaz ve Ebru Cündübeyoğlu ile ATV’de baş gösteren Altın Kafes dizisinde performans sergileyen genç yıldız, projenin reytingler açısından beklenilen seviyeyi bulamaması ve sonrasındaki final kararı üzerine yeni rotasını Hudutsuz Sevda olarak belirledi. Gazeteci Birsen Altuntaş, saygın bir kişi olarak yaptığı haberde belirttiği üzere, Köseoğlu’nun dizide Damla karakterine can verme yolculuğu yakında başlayacak.

hayal koseoglu hudu

Hudutsuz Sevda oyuncuları

Kendisine ayrılan yeni rolünde, Nergis karakterini canlandıran Tülay Günal’ın kızı olarak seyirciye sunulacak olan Köseoğlu’nun ilk sahneleri ekranla buluşmak için oldukça heyecanlı bekleniyor. Bu dizi, FOX TV tarafından yayınlanıyor ve kadrosunda Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen gibi isimler gibi tanıdık ve yetenekli yüzler bulunuyor.

Hudutsuz Sevda konusu

Hudutsuz Sevda dizisi, babasını küçük bir çocukken kan davalılarından dolayı yitiren ve İstanbul’a sığınan Halil İbrahim’in (Deniz Can Aktaş) 20 yıl sonra memleketine dönüşüyle örtüşmekte ve olaylar gelişmektedir. Sevdiği kız Yasemin (Biran Damla Yılmaz) ile mutlu bir yaşam kurmayı hayal eden Halil İbrahim’in hayatı, sevgilisinin hayatını kaybetmesiyle umulmadık bir şekilde değişir ve intikam yolculuğuna yönelir. Gelişmeler karşısında ne yapacağını bilemeyen Halil İbrahim’in hayatına yeni giren Zeynep (Miray Daner) tarafından hayatı tamamen değişecektir.

Hudutsuz Sevda fragmanı

Hudutsuz Sevda son bölüm fragmanını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Hudutsuz Sevda 15. Bölüm 1. Fragmanı

YouTube video
Hayal Köseoğlu, Hudutsuz Sevda dizisinin kadrosuna dahil oldu!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!