Melis Sezen Biyografisi

Doğum tarihi: 02.Ocak.1997
Melis Sezen kaç yaşında: 26
Kilo & Boy:
Burcu: Oğlak
Meslek: Dizi Oyuncusu, Sinema Oyuncusu
Melis Sezen doğum yeri: Silivri, İstanbul

Melis Sezen Kimdir?

İstanbul Silivri’de 1997 tarihinde doğan Melis Sezen, tiyatro eğitimini Kocaeli Üniversitesi’nde ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde aldı. Ailesi göçmen kökenli olup, babası Arnavut Makedonya ve annesi ise Selanik Yunanistan göçmenidir. Sezen ailesinin iki çocuğundan biri olan Melis’in bir kardeşi vardır.

İlk kez 2016’da “Hayat Bazen Tatlıdır” adlı durum komedisi ile televizyon ekranlarında yer aldı. Yine aynı yıl bahsekonu dizi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı ve ‘Asya’ isimli karakteri canlandırdı. Televizyon kariyerine 2019’da “Leke” adlı dizide ‘Yasemin’ karakterini canlandırarak devam etti ve dikkatleri üzerine çekti.

2017’de “Siyah İnci” adlı televizyon dizisinde Ebru karakterini oynadı. 2018’de ise “Dünya Hali” adlı sinema filminde başrolde Murat Dalkılıç ile birlikte yer aldı. 2019’da, yönetmen Aydın Bulut’un liderliği altında çekilen “Sevgili Geçmiş” adlı dizide ‘Deren Kutlu’ karakterine can verdi. Aynı yıl, Mahsun Kırmızıgül’ün yönettiği “Mucize 2 Aşk” adlı filmde de rol aldı.

2021’de Barış Arduç ile Turkcell’in reklam kampanyalarında birlikte yer alarak popülerliğini artırmasına yardımcı oldu. 2021’in sonlarına doğru “Yıldızı Parlayanlar” ödülüne layık görüldü ve bu da kariyerindeki başarılarını taçlandırdı.

2022’nin ilk aylarında, müzik direktörlüğünü Metin Özülkü’nün yürüttüğü “Maske Kim Sin?” adlı yarışma programında bir yargıç olarak görev yaptı.

Melis Sezen, 12 yaşından itibaren liseyi bitirene kadar Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro eğitimi aldı. ”’

Melis Sezen haberleri

Melis Sezen, Melis Sezen biyografisi, Melis Sezen hayatı, Melis Sezen özgeçmişi, Melis Sezen hakkında, Melis Sezen doğum yeri
Melis Sezen fotoğraf, Melis Sezen video, Melis Sezen resim, Melis Sezen kimdir?, Melis Sezen kaç yaşında?, Melis Sezen nereli,
Melis Sezen memleketi


Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!