Melis Sezen, yine tarzıyla dikkat çekti! Takım elbise giyen oyuncu beğenildi

Melis Sezen, bir markanın davetine şık olduğu kadar zarif bir takım elbise ile katıldı. Kendine özgü moda anlayışını sergileyen Sezen, kombinini parlak bir çanta ile tamamladı. #MelisSezen #Moda #Stil

melis sezen yine ta
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özellikle Cansu Dere ve Caner Cindoruk karakterlerinin öne çıktığı popüler ‘Sadakatsiz’ dizisindeki ‘Derin’ karakteriyle hafızalara kazınan Melis Sezen, yakın zamanda Murat Ünalmış ile beraber ‘Gülcemal’ adlı dizide baş kahraman olarak rol aldı.

Melis Sezen tarzıyla dikkat çekiyor

Melis Sezen, sosyal medyada aktif olmasının yanı sıra, yaptığı göz alıcı paylaşımlarla halkın ilgisini üzerinde toplamayı başarıyor. Geçtiğimiz günlerde bir markanın davetine renk paletinden çıkmış gibi görünen bir takım elbise ile katıldı.

Melis Sezen'in takım elbise stilini herkes beğendi

Sezen, takım elbisesinin altına mavi renkte bir iç çamaşırı seçerken, eşsiz stiliyle herkesi büyüledi. Bu şık kombinini, parlak ve dikkat çeken bir altın çanta ile tamamladı. Moda dünyasından taviz vermeyen ve her zaman hazır bir görünümle karşımıza çıkan Sezen, bu kezki stiliyle de hayranlarını etkilemeyi başardı.

Melis Sezen'in sosyal medyadaki stili

Melis Sezen, yine tarzıyla dikkat çekti! Takım elbise giyen oyuncu beğenildi
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!