Müge Anlı Biyografisi

Doğum tarihi: 19.Aralık.1973
Müge Anlı kaç yaşında: 50
Kilo & Boy:
Burcu: Yay
Meslek: TV sunucusu
Müge Anlı doğum yeri: İstanbul

Müge Anlı Kimdir?

İstanbul’un yerli bir kızı olan Müge Anlı, 19 Aralık 1973 yılında İhsan Anlı’nın kızı olarak dünyaya geldi.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’ni başarıyla tamamladıktan sonra, yüksek lisansını Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde yürüttü. Televizyon kariyerine Kanal D’de; Şenay Düdek’le birlikte sundukları “Dobra Dobra” adlı popüler magazin programı ile başladı. Şenay Düdek aynı badanın Cenk Eren’le FOX’ta versiyonunu sürdürürken, Müge Anlı da Pakize Suda’yla Kanal D’de devam etti. 2008 yılında ise farklı bir formatta, Tatlı-Sert adlı bir programı sunmaya başladı ve ATV ekranlarında izleyici ile buluştu.

2010’da ATV’de, ailelerini veya sevdiklerini arayan kişilere yardımcı olmayı amaçlayan ve birçok büyük olaya ışık tutan “Müge Anlı ile Mektubunuz Var” adlı programı başlatmıştır.

Özel hayatında ise 1993 yılında gazeteci Burhan Akdağ ile evlendi, ancak çift 2008’de boşandı. Evliliklerinden Lidya adında bir kızı olan Anlı, 25 Haziran 2022’de İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlilik yolunda ilerlemiştir.

Yıllarca süren başarıları arasında önemli olan Altın Kelebek Ödülleri’nde “En İyi Kadın Sunucu” ödülünü 2018-2021 arasında üç kez kazanan Anlı, ayrıca televizyonda sunduğu “Tatlı-Sert” programında Psikiyatr Arif Verimli ve avukat Rahmi Özkan ile beraber çalışmıştır.

Haziran 2019’da “Tatlı-Sert” programının sezon finalinin ardından, yaz dönemi boyunca Atv’de Güven Bana adlı programla ekranlara dönmüştür.

Sosyal sorunları ve çözülmemiş cinayetleri ele alarak Türkiye genelinde büyük bir ses getiren Anlı, geniş kitleler tarafından sevilen bir televizyon kişiliği olmuştur.

Müge Anlı haberleri

Müge Anlı, Müge Anlı biyografisi, Müge Anlı hayatı, Müge Anlı özgeçmişi, Müge Anlı hakkında, Müge Anlı doğum yeri
Müge Anlı fotoğraf, Müge Anlı video, Müge Anlı resim, Müge Anlı kimdir?, Müge Anlı kaç yaşında?, Müge Anlı nereli,
Müge Anlı memleketi


Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!