Paris Hilton Biyografisi

Doğum tarihi: 17.Şubat.1981
Paris Hilton kaç yaşında: 42
Kilo & Boy:
Burcu: Kova
Meslek: Model, Sinema Oyuncusu, Pop Şarkıcısı, Yazar
Paris Hilton doğum yeri: New York, A.B.D.

Paris Hilton Kimdir?

Paris Whitney Hilton, 17 Şubat 1981’de New York’ta dünyaya geldi. Paris Hilton, modellik ve oyunculuk yapan Amerikalı bir ünlüdür. Ayrıca Hilton Otelleri’nin ve babası Richard Hilton’ın emlak şirketinin varisidir. Eski sevgilisi Rick Solomon’un çektiği bir seks videosu basına sızınca Paris Hilton, dünya çapında bilinir hale geldi. Ancak Paris, sadece otel mirasçısı değil aynı zamanda bir şarkıcı ve yazar. Kariyerine 2006 yılında ilk albümü olan ‘Paris’i çıkardı.

Paris’in Hilton’un lise öğrenimi New York ve Kaliforniya’da oldu, ancak liseden mezun olmadan ayrıldı ve genel eğitimi GED testi ile tamamladı. Sonraki yıllarda televizyonda, filmlerde ve televizyon reklamlarında görünmeye başladı ve fotomodellik yaptı. Paris Hilton’un gelirleri Forbes dergisine göre 6,000,000 doları buldu.

Paris Hilton, diğer yetenekleri yanında bir kitap yazarıdır. ‘Confessions of an Heiress: A Tongue-in-Chic Peek Behind the Pose’ adlı ilk kitabı New York Times Bestseller listesine girdi. Paris, ailesi ile birlikte çok sayıda pahalı evde yaşadı. şu an Bel Air’da 30.5 milyon dolarlık bir evde yaşıyor ve kız kardeşi Nicky Hilton ile birlikte Hollywood Hills’deki 10 milyon dolarlık bir evin sahibi.

Paris Hilton, ilk kez New York sosyetesinde ismini duyurdu ve ünlü mirasçılardan biri olarak tanındı. Milliyetçi Enquirer Dergisi, Paris Hilton ve Leonardo DiCaprio arasındaki arkadaşlığı daha da ileri bir ilişki olarak gösterdi.

Paris Hilton, 2002’de Jason Shaw ile nişanlandı ancak 2003’te ayrıldı. Daha sonra 29 Mayıs 2005’te Paris Latsis ile nişanlandı ancak bu ilişki de beş ay sürdü. Daha sonra Stavros Niarchos III ile bir ilişkisi oldu ancak bu ilişki de 2 Mayıs 2006’da sona erdi.

Paris Hilton, 29 Ağustos 2006’da Las Vegas Belediye Başkanı tarafından Paris Hilton Günü ilan edildi ve şehrin anahtarını aldı. 11 Kasım 2021’de yazar Carter Reum ile evlendi.

Paris Hilton haberleri

Paris Hilton, Paris Hilton biyografisi, Paris Hilton hayatı, Paris Hilton özgeçmişi, Paris Hilton hakkında, Paris Hilton doğum yeri
Paris Hilton fotoğraf, Paris Hilton video, Paris Hilton resim, Paris Hilton kimdir?, Paris Hilton kaç yaşında?, Paris Hilton nereli,
Paris Hilton memleketi


Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!