Paris Hilton kızının fotoğraflarını ilk kez paylaştı

Sosyeteye adım atan Paris Hilton, son aylarda iki yeni bebek sevinci yaşadı. İlk çocuğunun resimlerini paylaştıktan bir yıl sonra, ikinci bebeği olan kızı London'un resimlerini hayranlarıyla paylaştı. #ParisHilton #BabyLondon #CarterReum

paris hilton kizinin
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünya sosyetesinin tanınmış isimlerinden biri olan Paris Hilton, kalbini Carter Reum’a emanet etti. Bu iki sevgili, 2021 yılında dünya nimetlerini paylaştıkları bir birlikteliğe imza attılar ve kısa bir süre sonra da yeni aile bireylerini memnuniyetle karşıladılar. Hilton, yeni anneler için zorlu bir süreç olan tüp bebek tedavisini sonrasında yaşadı ve bebeğini kucağına aldı.

Bir çocuk sevgisini keşfeden Paris, 8 aylık oğlu Phoenix’in fotoğraflarını büyük bir sevinçle paylaştı. Phoenix daha bir yaşına gelmeden, Hilton ve Reum ailesi ikinci sevinci yaşadı ve bu seferki bir kız bebeğiydi.

Hilton, yeni bebeği kızı London’un resimlerini heyecanla beş aylıkken ilk kez paylaştı. İyi tanınan yıldız, “Hayatım boyunca London adında bir kız çocuğum olsun istemiştim” ifadelerini kullandı gelmiş geçmiş röportajlarda.

Paris Hilton kızının fotoğraflarını ilk kez paylaştı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!