Rachel Araz Biyografisi

rachel araz

Doğum tarihi: 24 Mart 1988
Rachel Araz kaç yaşında: 36
Kilo & Boy: 56 & 1,70
Burcu: Koç
Meslek: Sosyal Medya Fenomeni
Rachel Araz doğum yeri: İstanbul

Rachel Araz Kimdir?

Rachel Araz, tam adıyla Rachel Araz Kiresepi, 24 Mart 1988’de İstanbul’da doğdu. İstanbul Özel Notre Dame de Sion Fransız Lisesi’nden mezun olduktan sonra lisans eğitimini Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Bölümü’nde tamamladı. Kariyerine özel bir giyim firmasının Kurumsal İletişim ve Pazarlama Bölümü’nde başladı ve daha sonra farklı markalarda Marka Temsilciliği, Satın Alma ve Ticari Planlama gibi pozisyonlarda çalıştı.

Rachel Araz, çeşitli markalarla iş birliklerine devam ederken şu anda sosyal medya danışmanlığı ve içerik editörlüğü yapıyor; aynı zamanda Instagram için içerik üretmeye devam ediyor. 2016 yılında iş insanı Sami Kiresepi ile evlendi. Çiftin Galia ve Lionel adında iki çocuğu bulunmaktadır.

Rachel Araz haberleri.


Rachel için Yapılan Aramalar

Rachel Araz , Rachel Araz  biyografisi, Rachel Araz  hayatı, Rachel Araz  özgeçmişi, Rachel Araz  hakkında, Rachel Araz  doğum yeri, Rachel Araz  fotoğraf, Rachel Araz  video, Rachel Araz  resim, Rachel Araz  kimdir?, Rachel Araz  kaç yaşında?, Rachel Araz  nereli, Rachel Araz  memleketi

Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!