Ünlü fenomen Rachel Araz valeye ödediği parayı paylaştı! “Hayatımın en pahalı valesini ödedim”

Sosyal medya yıldızı Rachel Araz, geçtiğimiz günlerde yaşadığı olayı Instagram hikayesinde paylaştı: Kendisinin "tarihteki en yüksek vale ücreti" olarak nitelendirdiği 950 TL'lik bir fatura. #RachelAraz #InstagramHikayesi #RekorValeÜcreti

unlu fenomen rachel
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rachel Araz, karşı konulamaz güzelliği ve ışıltılı yaşam tarzıyla sosyal medyada adından sıkça söz ettiren bir yüzüdür. Bu benzersiz kişilik, bir zamanlar Sami Kirespi ile yaptığı gösterişli düğünle adını duyurmuş, sonrası ise on yıl boyunca mutluluk dolu bir beraberliğe dönüşmüş. Geçtiğimiz hafta, Rachel’ın yaşadığı trafik kazası herkesi endişelendirdi, ancak bu durumu hiçbir ciddi yara almadan atlattığı için şüphesiz ki herkes rahat bir nefes aldı.

Geçtiğimiz ay ailesine üçüncü çocuğunu ekleyen bu enerjik sosyal medya fenomeni, neredeyse her adımında takipçi kitlesine gösterişli yaşam tarzını ve lüks anlarını paylaşıyor. Ancak Rachel’ın son paylaşımı bir adım daha öteye gitti. 36 yaşındaki ünlü, ivme kazanan bir Instagram hikayesi yaparak, valeye ödediği inanılmaz tutarı paylaştı. Bu tutar tam olarak 950 TL.

Bence bu kişisel tarihimdeki en yüksek vale ücretiydi,” dedi Rachel, bu durumu Instagram hikayesi paylaşımıyla iletti. Vale hizmetine dair bu yüksek tutar, takipçileri ve diğer sosyal medya kullanıcıları arasında infial yarattı.

Ünlü fenomen Rachel Araz valeye ödediği parayı paylaştı! “Hayatımın en pahalı valesini ödedim”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!