Bülent Ersoy’un sosyal medyada fırtınalar estiren ilk tren yolculuğu paylaşımı

bulent ersoyun ilk t
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diva Bülent Ersoy, sahne gösterileri kadar sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem oluşturmaya devam ediyor. Bu defa da kendi ilk tren yolculuğunu sosyal medya takipçileri ile paylaşan ünlü sanatçı, bu sebeple sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasına girdi. “Efendim, Türkiye’deki ilk tren seyahati tecrübemi sizlerle paylaşmak istedim.” mesajıyla paylaşım yapan Ersoy’un paylaşımına hayranlarından yorum yağdı.


Takipçilerinden bazıları “Ekonomik kriz hepimizi vurdu.” gibi esprili yorumlar yaparak Bülent Ersoy’un tren yolculuğuna gönderme yaparken, birçok kişi de daha olumlu düşüncelerini dile getirdi. Ünlü sanatçının paylaşımı oldukça fazla beğeni aldı.

Bülent Ersoy halen ‘Dünya Güzellerim’ programına devam ederken, bu program sonrası Banu Alkan ve Safiye Soyman ile birlikte yeni bir projede yer alacağı haberi magazin dünyasında büyük yankı uyandırmıştı.

Bülent Ersoy’un sosyal medyada fırtınalar estiren ilk tren yolculuğu paylaşımı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!