Yeni filminde iki erkekle öpüşüyordu! Zendaya rol arkadaşlarını övdü

#Zendaya en yeni filminde iki erkek başrol ile gerçekleştirdiği öpüşme sahnesi hakkında samimi görüşlerini paylaştı. Kendisini çalışma arkadaşlarıyla birlikte çalıştığı için "şanslı" olarak nitelendiren ünlü oyuncu, onların profesyonellik ve nazikliklerinden övgüyle söz etti. #Challengers #FilmHaberleri

yeni filminde iki er
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Challengers” isimli filmde ana karakterleri canlandıran ünlü oyuncu Zendaya, hayranlarını ve izleyicileri, filmde yer alan üçlü öpüşme sahnesi ile şaşırtıyor. Filmin fragmanının yayınlanmasından bu yana, Zendaya ve erkek başrol oyuncuları Mike Faist ve Josh O’Connor’la gerçekleştirdiği bu ateşli sahneler oldukça konuşuluyor. Zendaya, öpüşme sahnesi hakkında dürüst düşüncelerini paylaştı.

27 yaşında genç bir aktör olan Zendaya, bu öpüşme sahnesinin çekimi sırasında büyük baskı hissettiğini; ancak bu baskının Faist ve O’Connor sayesinde hafiflediğini söyledi. Kendisini çalışma arkadaşlarıyla birlikte çalıştığı için “şanslı” olarak nitelendiren Zendaya, onların her zaman profesyonel ve nazik olduklarını, bu yüzden işlerinin daha da kolaylaştığını ifade etti.

“The Sun” gazetesine verdiği demeçte Zendaya, “Sanırım ikisi de çok hoş adamlar olduğu için şanslıyım. Çalışmaları ve zamanları konusunda nazik ve cömert davrandılar, bu da işimizi kolaylaştırdı.” ifadelerini kullandı.

Yeni filminin izleyicilerine duygusal bir rüzgar estirebileceğini ve onları bazı yerlerde rahatsız edebileceğini düşünen Zendaya, izleyicilerden açık bir zihinle filmi izlemelerini istedi.

Yeni filminde iki erkekle öpüşüyordu! Zendaya rol arkadaşlarını övdü
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!