David Guetta İstanbul’da muhteşem bir festivalle hayranlarıyla buluşacak!

David Guetta, İstanbul'da düzenlenecek büyüleyici bir festivalde hayranlarıyla buluşacak. Bu eşsiz etkinlikte dünyaca ünlü DJ'lerin bir araya geleceği festivalde, David Guetta'nın yanı sıra Meduza, MistaJam ve Abel de sahne alacak. Bu unutulmaz müzik deneyimini kaçırmamak için 7 Eylül 2024'te FestivalPark Yenikapı'ya bekliyoruz. #DavidGuetta #LiveFromFestİstanbul #MüzikFestivali

david guetta istanbu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uluslararası müzik dünyasının en tanınmış isimlerinden olan David Guetta, Türkiye’de hayranlarıyla buluşmak için geri dönüyor. “Live From Fest İstanbul” adıyla 7 Eylül 2024 Cumartesi akşamı FestivalPark Yenikapı sahnesinde gerçekleşecek olan bu muhteşem festivalde, dünyanın birbirinden ünlü yıldızları aynı sahnede bir araya gelecek.

Kariyeri boyunca birçok önemli projeye imza atan David Guetta, kentsel elektronik müziğin öncüsü olarak biliniyor. Milyarlarca dinlenme sayısına ulaşmış şarkıları ve dans müziğinin fenomeni olan Guetta, 2023 yılında tekrar dünyanın en prestijli DJ ödülünü alarak bir kez daha tüm dünyada adını duyurdu.

david guetta istanbu

Türkiye’de 11 yıl sonra sahne alacak olan David Guetta, “Live From Fest İstanbul”un ana DJ’i olarak performans sergileyecek. Bu unutulmaz festivalde Guetta’ya, dünya çapında ünlenmiş diğer isimler Meduza, MistaJam ve Abel eşlik edecek.

Eğer siz de David Guetta’nın bu efsanevi festivalinde yer almak istiyorsanız, avantajlı ön satış biletlerini hemen satın alabilirsiniz. Unutulmaz bir müzik deneyimi yaşamak için FestivalPark Yenikapı’ya 7 Eylül 2024 Cumartesi akşamı mutlaka uğramalısınız.

David Guetta İstanbul’da muhteşem bir festivalle hayranlarıyla buluşacak!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!