Erkan Petekkaya’nın acı günü! Babası vefat etti…

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya babasını kaybetti. Babası Akın Petekkaya'nın ölüm haberini duyuran oyuncuya bir çok ünlü isim başsağlığı diledi. #erkanpetekkaya #vefat

erkan petekkaya babasi vefat etti 1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya babasını kaybetti. Babası Akın Petekkaya’nın ölüm haberini duyuran oyuncuya bir çok ünlü isim başsağlığı diledi.

DurakMedya’da yer alan habere göre ünlü oyuncu Erkan Petekkaya’nın acı günü. Uzun süredir tedavi gören ünlü oyuncunun babası Akın Petekkaya hayatını kaybetti. Babasının ölüm haberini duyuran Petekkaya ” Canım babam Akın Petekkaya’yı kaybettik. Cenaza namazı Beykoz Kavacık Görele mahallesi camisinde kılınacak. Allah hepimizin büyüklerine rahmet eylesin ” dedi.

erkan petekkaya babasi vefat etti

Ünlü isme aralarında eski rol arkadaşı Hatice Şendil,Ata Demirer,Sevim Emre,Serkan Şengül,Mustafa Barış Durak,Asuman Dabak,İsmail Özkan gibi bir çok isim başsağlığı dileyerek oyuncuya ile üzüntülerini dile getirdiler.

Erkan Petekkaya’nın acı günü! Babası vefat etti…
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!