Esra Bilgiç mini etekli fotoğraflarıyla hayranlarını mest etti

dirilis ertugrulun h
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yetenekli oyuncu Esra Bilgiç, “Kanunsuz Topraklar”, “Diriliş Ertuğrul” ve “Ramo” gibi popüler televizyon dizileriyle adından söz ettiriyor. Öte yandan, onun cesur ve özgür moda seçimleri her zaman ilgi çekici. Bilgiç, son dönemlerde, şık ve iddialı bir stilin örneği olan mini bir etek, kravat ve gömlek kombini ile bir dergi çekiminde yer aldı.

Bu çarpıcı tarzıyla hayranlarının kalbini olduğu kadar eleştirenlerin de dikkati çeken Bilgiç, sosyal medya üzerinden çeşitli yorumlar aldı. Bazı kullanıcılar “Eteğin poşet gibi” yorumunu yaparken, diğerleri ise “Aşırı güzelsin”, “Yakıyorsun” ve “Görkemli bir aura” şeklinde olumlu yorumlarda bulundu.

dirilis ertugrulun h 1

Bilgiç, Diriliş Ertuğrul’da canlandırdığı Halime Sultan karakteri ile uluslararası alanda da tanındı ve Pakistan’da büyük bir üne sahip oldu. Üstelik, yurt dışındaki reklam anlaşmalarından elde edilen gelirleri, bu başarılı oyuncunun kazancını önemli ölçüde artırdı.

Esra Bilgiç mini etekli fotoğraflarıyla hayranlarını mest etti
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!