Ferman Akgül Türkiye’yi terk mi etti? Şarkıcıdan ilk açıklama geldi!

Ferman Akgül, Türkiye'yi terk ettiği iddialarına açıklık getirdi: "Ben Türkiye'den ayrılmış değilim. Eşimin iş teklifi nedeniyle Kopenhag'da yaşıyoruz ancak İstanbul'a sık sık işlerim için geliyorum." #FermanAkgul #manga #Danimarka

ferman akgul turkiye
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MaNga grubunun sevilen solisti Ferman Akgül, iş dolayısıyla Danimarka’ya taşınma kararı aldıkları günden bu yana tartışmalı bir konu oldu. Akgül’ün eşi Bettina Kuperman, kendi memleketi Danimarka’dan cazip bir iş teklifi aldı ve bu durum çifti, iki çocukları ile birlikte Kopenhag’a taşınmaya zorladı.

ferman akgul un togg

Bu olayın ardından Akgül’ün Türkiye’e dönüş yapacağı konusunda tartışmalar başladı. Akgül, geçtiğimiz günlerde yaptığı röportajda yaşamını Danimarka ve Türkiye arasında sürdürmeye devam ettiğini, müzikal projeleri ve işleri için sıkça İstanbul’a geldiğini belirtti. Ayrıca, “Türkiye’den gitme” anlamında çıkan bazı haberleri de reddetti ve konu hakkında bir açıklama yaptı:

Terk etmek başka şey, taşınmak başka şey. İş teklifini de ben değil eşim aldı. Türkiye’den ayrılmadım. Kopenhag’da yaşıyor, sık sık müzik çalışmalarım için İstanbul’a geliyorum.” şeklinde konuştu.

Ferman Akgül Türkiye’yi terk mi etti? Şarkıcıdan ilk açıklama geldi!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!