9. kez burun ameliyatı olan Murat Dalkılıç’ın son hali Michael Jackson’a benzetildi

Ünlü popçu Murat Dalkılıç, geçirdiği 9. burun estetiği ameliyatının ardından ilk kez kameralar karşısına çıktı. Fakat popçu, son haliyle Michael Jackson'a benzetildi. Takipçileri ise bu duruma pek sıcak bakmadı. #MuratDalkılıç #MichaelJacksonComparison #EstetikSonrası

9 kez burun ameliya
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü popçu Murat Dalkılıç‘ın, çocukluktan beri yaşadığı burun sorunları nedeniyle Şubat ayında dokuzuncu burnunu düzeltme ameliyatına başvurduğu ortaya çıktı. Dalkılıç, bu süre zarfında sahne hayatını bir süreliğine elinin dışına bırakarak bu duruma odaklandı. Neslihan Atagül’ün ev sahipliğini yaptığı bir etkinliğe katılan Dalkılıç, son estetik operasyonundan bu yana kameralar önüne ilk kez çıktı.

Murat Dalkılıç ameliyat sonrası

Hayranları, bir miktar kilo aldığı görünen şarkıcının en son görünümlerini, çok sayıda estetik operasyonları ile ün kazanan pop kralı Michael Jackson’ınkine benzetti. Hayranlarının çoğu bu yeni görünümden memnun olmadı ve birçoğu, “Ver elini bir sefer daha” şeklinde yorumlar yaptı.

9 kez burun ameliya

2019’da bir televizyon programında konuşan Dalkılıç, burnundaki problem hakkında ayrıntılı bilgi verdi. “Çocuk yaşımdan beri estetik operasyonlar geçirdim, hatta tam sayımda yedi defa. Doğuştan gelen bir rahatsızlığım var. Burnumda olan kemikler öne doğru çıkmaktaydı. Estetik operasyonları sırasında burnumdaki kemikleri çıkarttıırmışım ve bu süreç hayatımdaki en zor zamanlardan biriydi. Bu durumu düzeltmek için, vücudumun diğer bölgelerinden alınan parçalar burnuma eklendi. Ancak artık bu durumdan yoruldum, bu yüzden ne olursa olsun bir daha burnumla ilgili operasyon yaptırmayacağım” şeklinde bir açıklama yaptı.

Murat Dalkılıç röportajda
9. kez burun ameliyatı olan Murat Dalkılıç’ın son hali Michael Jackson’a benzetildi
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!