Gaddar dizisi ilk fragmanı yayınlandı!

gaddar dizisi ilk gramani
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FOX TV’de yayınlanacak olan Gaddar dizisi merakla beklenen ilk fragmanı, başrolde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı bir yapıt olarak izleyicilere sunuldu. Dizi, planlarda herhangi bir değişiklik olmazsa yeni yılın ilk cuma akşamında ekrana gelecek.

Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak’ın başrollerini paylaştığı Gaddar dizisinin ilk fragmanı, dizinin kadrosunda yer alan isimleri de içeriyor. Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Şahin, Musab Ekici ve Uğur Yıldıran gibi önemli oyuncuların yer aldığı bu dizi, askerden dönen Dağhan’ın (Çağatay Ulusoy) hayatındaki değişimi ele alıyor. Sevdiği kız Aydan’ın (Sümeyye Aydoğan) beklenmedik ayrılığı ve kardeşi Rüzgar’ın (Fatih Berk Şahin) karanlık bir dünyaya sürüklenişi, Dağhan’ın hayatının gaddara dönüşümünü anlatan dizi, tanıtımında Erkin Koray’ın “Gaddar” şarkısı eşliğinde büyük ilgi uyandırdı.

Gaddar dizisi, planlarda bir değişiklik olmadığı sürece yeni yılın ilk cuma akşamı FOX TV ekranlarında seyirciyle buluşacak.

gaddar dizisi ilk gramani 5
gaddar dizisi ilk gramani 4
gaddar dizisi ilk gramani 3
gaddar dizisi ilk gramani 2

Gaddar İlk Fragman!

YouTube video
Gaddar dizisi ilk fragmanı yayınlandı!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!