Gaddar dizisinin başrolü Sümeyye Aydoğan, performansıyla alay konusu oldu

Gaddar dizisinin genç yıldızı Sümeyye Aydoğan'ın son performansı izleyiciler tarafından eleştirilere maruz kaldı. Aydoğan'ın gözyaşlarına hakim olamadığı sahne, "Ağlama mı gülme mi? Yönetmen nerede?" ve "Son dönemlerin en zayıf performansı" yorumlarına neden oldu. #GaddarDizi #SümeyyeAydoğan #Eleştiri

Sümeyye Aydoğan
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sadakatsiz, Taçsız Prenses, Duy Beni, Magarsus ve Dönence isimli televizyon projelerindeki imza attığı performanslar ile tanınan genç yetenek Sümeyye Aydoğan, yeni seri olarak hayat bulan FOX TV yapımı “Gaddar” dizisinin ana karakterleri arasında izleyicinin karşısına çıkıyor. Ancak dün akşam ekranlara gelen bölümde Aydoğan’ın bir sahnede canlandırdığı gözyaşlarına hakim olamama durumu, birçok eleştiriye maruz kaldı.

gaddar dizisinin bas

Dizide, Aydan karakterine hayat veren Sümeyye Aydoğan, Çağatay Ulusoy’un canlandırdığı Dağhan karakteri ile samimi bir an yaşadıktan sonra hüzne kapılıyor ve gözyaşlarını tutamıyor. Ancak, Aydoğan’ın bu bankta oturup ağlamaya başladığı sahne, seyircinin hoşuna gitmedi.

gaddar dizisinin bas 3

İzleyiciler, Aydoğan’ın bu sahnedeki performansını “Ağlama mı, gülme mi yoksa bir şaka mı, anlamadık! Yönetmen ne yapıyor?” ve “Geçtiğimiz dönemlerde gördüğümüz en zayıf performanslardan biri” şeklinde eleştirdiler.

Sümeyye Aydoğan

Dizinin ilerleyen bölümlerinde, Aydoğan’ın performansı hakkında izleyici ve eleştirmenlerin görüşlerinin değişip değişmeyeceği merak ediliyor. Ancak şimdilik, genç oyuncunun performansı tartışma konusu olmuş durumda. Kısa süre içerisinde ilerleyen bölümlerde Aydoğan’ın oyunculuğunun gelişip gelişmeyeceği merak ediliyor.

Sosyal medyada dalga konusu olan sahneyi aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Gaddar dizisinin başrolü Sümeyye Aydoğan, performansıyla alay konusu oldu
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!