Galatasaray’ın yıldızı Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara’nın yaptığı dans sosyal medyada çok konuşuldu!

galatasarayin yildiz 16
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Sarı-kırmızılı takımın forvet oyuncusu Mauro Icardi, hem saha içindeki performansıyla hem de özel hayatıyla adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz sezonlarda Galatasaray formasını giyen ve bu sezon başında kulüpten ayrılan Icardi, Wanda Nara ile olan ilişkisiyle gündeme gelmişti.

Icardi, yaklaşık 10 yıldır birlikte olduğu Wanda Nara’ya ikinci kez evlilik teklifi yaparak dikkatleri üzerine çekmişti. Bu teklifi ünlü çift, sosyal medya hesaplarından duyurmuş ve hayranları tarafından büyük ilgi görmüştü.

Ancak son günlerde Nara’nın Instagram hesabından paylaştığı dans videosuyla birlikte gündemde tekrar yerini aldı. Nara, partneriyle birlikte ‘Despacito’ şarkısını eşliğinde salsa yaparken çekilen görüntüleri paylaştı. Bu videolar, milyonlarca kişi tarafından izlendi ve binlerce beğeni aldı.

Özellikle Icardi’yi kıskanacak şeklinde yorumlar yapan kullanıcılar, çiftin dans yeteneklerine hayran kaldı. Sosyal medyada da büyük yankı uyandıran bu paylaşımlar, Wanda Nara’nın popülaritesini bir kez daha ortaya koydu.

Galatasaray’ın yıldızı Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara’nın yaptığı dans sosyal medyada çok konuşuldu!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!