Gelinim Mutfakta: 2 Milyon TL’lik Arabayla Nişanlısını Şaşırttı!

gelinim mutfakta da
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Gelinim Mutfakta yarışmasının son bölümünde, kayınvalide Hacer Hanım ile gelini Aleyna arasında gerilimli anlar yaşandı. Aleyna’nın nişanlısı tarafından 2 milyon 200 bin TL değerinde bir araba hediyesi alması, Hacer Hanım’ı öfkelendirdi.

Oğlunun video göndererek Aleyna’ya hediye ettiği son model arabanın görüntüsünü alan Hacer Hanım şaşkınlık yaşadı. Arabayı beğenmeyen Aleyna, “Ben daha lüks bir arabayı istiyordum. Şaşırdığım için tepki veremiyorum çünkü bunu beklemiyordum” dedi ve herkesi şaşırttı. Kayınvalidenin kelimeleri boğazına düğümlenen Aleyna’nın bu tepkisi ise herkesi şaşırttı.

Piyasa değeri 2 milyon 200 bin TL olan aracı gören kayınvalide Hacer ise büyük bir şaşkınlık yaşadı. Kendini tutmakta zorlanan Hacer, “Ben hiçbir şey demiyorum, konuşmuyorum bile. Çok sinirleniyorum. Ne yaparsam yapayım geri çekeceğim artık. Benim olan her şeyi oğlumdan geri almayı düşünüyorum. Aile şirketinde de söz hakkım var. Eşim bu durumu öğrendiğinde o da çok sinirlenecek. Sen daha onun eşi değilsin. Evli olup soyadımı taşımıyorsun bile. Yıllarca biriktirdiklerimizi har vurup harman savurmak yanlış. Ben artık dayanamıyorum” şeklinde konuştu.

Aleyna ise Arabayı beyaz olmasından dolayı beğenmediğini dile getirerek “Arabayı kabul etmiyorum. Ben beyaz arabayı sevmem ve cip istiyorum” dedi.

Bu gerginlikle birlikte yarışmada büyük bir gerilim yaşanırken, gelecek bölümlerde kayınvalide Hacer Hanım ve gelini Aleyna arasındaki gerilimin daha da artması bekleniyor.

[]

[]

[]

[]

Gelinim Mutfakta: 2 Milyon TL’lik Arabayla Nişanlısını Şaşırttı!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!