Genç futbolcu Arda Güler’e hayranından şaşırtıcı teklif!

httpswww.ensonhab 330
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’nin yetenekli ürünü ve şimdi Real Madrid’in futbolcusu olan 18 yaşındaki Arda Güler, yaşadığı bir kısmı sakatlıkların etkisiyle bir süre sahalardan uzak kaldı. Ancak sıradışı genç yetenek, yeniden eğitimlere başlama zamanıyla yeşil sahalara düşme hazırlığında. Geri dönüş hazırlığı içerisinde Real Madrid’in eğitim tesislerine yönelirken, hayranları tarafından karşılandı. Güler, imza talep eden hayranlarını geri çevirmeyi düşünmedi ve aracını durdurdu.

Hoş, o da ne? Yıldız futbolcuya, genç bir hayranından beklenmedik bir teklif geldi. İmza esnasında yaşanan bu olay, Güler’e ‘yok artık’ dedirtti. Genç hayranı, yıldız futbolcuya yüz yüze “Do you f*ck me” yani Türkçesiyle ‘benimle birlikte olur musun’ teklifinde bulundu. Bu olayın yayılmasıyla birlikte sosyal medya kullanıcıları arasında hızla yayıldı.

Güler, genç hayranının bu teklifine başını sallayarak tepki gösterdi. Arda Güler‘in bu durum karşısındaki şaşkın ve utangaç tepkileri, dünya genelinde medya kuruluşlarının gündemine oturdu.

Genç futbolcu Arda Güler’e hayranından şaşırtıcı teklif!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!