Ünlü Sanatçı Murat Boz: “Bir sütyen markasından teklif geldi”

murat bozdan sasirta 2
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hem müzik dünyasının hem de sinema dünyasının önemli isimlerinden biri olan Murat Boz, ürün ve marka firmalarının da dikkatini çeken ünlüler arasında bulunuyor. Popüler ve geniş bir hayran kitlesi bulunan sanatçı, son zamanlarda yaptığı bir dizi açıklamayla magazin dünyasını tekrar karıştırdı.

YouTube platformunda yayınlanan popüler bir show programına katılan Boz, bir zamanlar aşırı kilo alımı sonucunda yaşadığı göğüs büyümesi problemini anlattı. İzleyicilere bu komik anılarıyla bolca kahkaha attıran sanatçı, aynı zamanda şaşırtıcı bir itirafta bulundu.

httpswww.haberler 132

2012 yılı yaz dönemi tatilinde çekilmiş olan bazı fotoğrafları kamuoyuyla paylaşılan Boz, bu durumdan oldukça rahatsız olduğunu belirtti ve bu dönemde kendisine sütyen markasının reklam teklifinde bulunduğunu açıkladı.

Boz bu dönemden bahsederek şunları söyledi: “Belirtmeliyim ki o zamanlar bana bir sütyen markası tarafından reklam teklifinde bulunulmuştu. Şimdi bakıldığında o zamanlar oldukça sinir bozucu bir durumdu ama reddettim. Teklif edilen miktar oldukça cazip bir rakamdı. Şimdiki düşünce yapım olsaydı bir dakika bile düşünmeden kabul ederdim. Ama maalesef o dönem bu durum tatilimin keyfini kaçırdı ve neredeyse sürekli teknenin içinde kaldım.”

Sanıldığı aksine Murat Boz‘un o kilolu dönemlerinin ardından yaptığı düzenli spor sayesinde kilolarından kurtulduğu bilinirken, bazı iddialara göre ise göğüs küçültme operasyonu geçirdiği bile söylenmişti.

Ünlü Sanatçı Murat Boz: “Bir sütyen markasından teklif geldi”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!