Gülden Karaböcek’ten harika bir konser ve duygusal konuşma

httpswww.snobmaga 178
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü sanatçı Gülden Karaböcek, dün akşam İstanbul da İBB Fatih Ali Emiri Efendi Kültür Merkezi’nde verdiği konserinde sevilen şarkıları “Dilek Taşı”, “Sürünüyorum”, “Kırılsın Ellerim”, “Sen Evlisin” ve “Ben Olmalıydım”ı seslendirdi. Konserin birinci bölümünde siyah ve gri tonlarından oluşan bir kostüm tercih eden Karaböcek, ikinci bölümde ise pembe bir kostümle sahnede yerini aldı.

“Dilek Taşı” adlı popüler şarkıyı coşkulu seyircilerin yoğun talepleri üzerine iki defa seslendiren Karaböcek, “1978 yılında Dilek Taşı hayatıma yepyeni bir dönüm noktası oldu. Bu eseri, Hulki Saner’in ricasıyla o dönemin sinema filmi için besteledim. Şarkı öyle sevildi ki, 45 yıl boyunca her konserimde birkaç kez söylemem istenir.” ifadesini kullandı. Karaböcek aynı zamanda kanserle mücadelesini kaybeden şarkının söz yazarı Ali Tekintüre’yi de sahnede anarak alkışlanmasını sağladı.

Stadyumlarda marşa dönüşen “Sürünüyorum” şarkısını seslendirdikten sonra, yaptığı “Artık yaşlandık. Biz de çok uzak olmayan bir zamanda aranızdan ayrılacağız.’ şeklindeki duygusal konuşma ile izleyicileri derinden etkiledi. Konserin sonunda hayranları ile fotoğraf çektiren Karaböcek, albümlerini imzalamayı da ihmal etmedi.

Konser sonrası yaptığı açıklamada “Halk konserlerini çok seviyorum ve bu konserleri düzenleyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne minnettarım. 2024 yılı umarım ki savaşsız ve ölümsüz bir yıl olur. Gazze ve Ukrayna da dahil olmak üzere, dünyanın her yerinde çocukların ölmediği, savaşların olmadığı bir barış atmosferi diliyorum. Ne yazık ki biz sadece dilek dileyebiliyoruz, kendi elimizden daha fazlasını yapmak ne yazık ki mümkün olmuyor.” dedi.

Gülden Karaböcek’ten harika bir konser ve duygusal konuşma
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!